16 Mayıs 2012 Çarşamba

Zihin Kontrol & Monarch Programlama & MK-ULTRA

Uzun zamandır başlık açamadım netimdeki sorunlardan dolayı. Merak eden panpalarım olmuş.

lan adamı öldürdülermi amk yazmıyo ne zamandır. 

Öldürmeleri için henüz erken amına koyim durun daha ifşa etmediğim çok şey var hehe.

Çok derin sağlam bir araştırma sonucunda elde ettiğim bilgileri size sunacağım canlarım. Öncelikle belirteyim kimilerinin başlık adını okuduğu sırada  tepki olarak ağzındaki salyaları akıtarak sarfettiğiniz "sikko özentisi orrrrospu çocuuuu"   gibi cümleleri başlığın akışında bir bir götüne sokacağım. Hani her başlığımda diyorum ya, eleştirin ama bok atma çerçevesinde değil. Yine belirteyim diğer bloglardaki başlık isimleri ile birer benzerlik olabilir. Birçok ürünün ambalajı  neredeyse aynıdır ama etiket ve içerik farklıdır. Ambalaja aldanıp önyargıda bulunmaktansa içeriği ile ilgilenip bilgi sahibi olmanız hem benim işime gelir hemde sizin.

Bazı klip ifşalarında zihin kontrolden sizlere bahsettim. Sizlere bunu en ince ayrıntısına kadar anlatma gereği duydum. Şuana kadar hiçbir yerde okumadığınız kadar ayrıntıya gireceğim. Korkacağınızı düşünüyorsanız okumamanızı öneririm. Ürpertici bilgiler vereceğim sizlere piçler. Araştırma sırasında ürkmedim değil hehe. Soluksuz okuyacağınıza eminim. Neyse başlıyorum piçler yaslanın arkanıza.

Monarch Programlama , gizli amaçlar için çok sayıda kuruluşun kullandığı bir zihin kontrol yöntemidir.Bu proje CIA tarafından MK-ULTRA adıyla geliştirilen, zihin kontrol programı askerler ve siviller üzerinde kullanılmıştır. Yöntemleri şaşırtacak derecede sadist olan ( tamamen kurbanı travmatize etmek amaçlı ) ve asıl amacı, işleyici tarafından istenen herhangi bir eylemi gerçekleştirmek için tetiklenebilir bir köle oluşturmaktır.


Böyle sembolize edilebilir. Maskeler alter kişilikleri temsil ediyor. Alter kişilik , zihin kontrole uğrayan kölelerin  birden fazla olan kişilikleridir. Monarch kelebeği ise zihin kontrole uğrayan kölelerin sembolüdür.


Vanessa hanımın ensesinde Monarch kelebeğinin dövmesi mevcut.

Monarch programlaması Satanic Ritüel Taciz ve Çoklu Kişilik Bozukluğu unsurları içeren bir zihin kontrol tekniğidir. Köleler içinde tetiklenen ve eylemciler tarafından programlanabilir alter kişilik oluşturmak için, psikoloji, nöroloji ve gizli ritüeller bir arada kullanılır. Monarch köleliği askerî , seks köleliği ve eğlence endüstrisi gibi alanlarda, dünyadaki elit aileler ile bağlantılı bazı kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır.

Zihin kontrol yakın tarihte keşfedilmiş birşey değil. Daha önceleri bunların yapıldığına dair bulgular mevcut. Zihin işlemek için okültizmin kullanımına referans veren ilk yazı  Mısır Ölüler Kitabı'dır. Bunun sonucunda köleleştirme ( travma yaratmak için ) işkence ve yıldırma yöntemleri ve bugünün gizli toplulukları tarafından derlenip  iksir ( ilaçlar ) kullanımı, büyü ( hipnoz ) kullanımını açıklar.

Zihin kontrolünün modern anlamda bir bilim haline gelmesi ancak 20. yüzyılda olmuştur.

Travma temelli zihin kontrol üzerine ilk sistemli çalışmalardan biri Nazi toplama kamplarında çalışan bir hekim olan Josef Mengele  adındaki bir orospu evladı tarafından yapılmıştır. Mengele, "Ölüm meleği" olarak adlandırılmaktaydı. Çocuklar dahil olmak üzere kamptaki insanlar üzerinde tüyler ürpertici deneyler yapması bunun sebebidir.


En hakiki orospu evlatlarından birine tanıklık ediyorsunuz piçler. 1935 yılından bir caps.

Mengele esir kamplarında, özellikle ikizler üzerinde insanlık dışı deneyler yapmıştır. Çünkü kendisinin uzmanlık alanı ikizlerdi. İkizler derken kastettiğim şey tabiki meme değil amına koyim konunun ciddiyetini sikmeyin hehe. 

Bu zihin kontrollerin sonucunda başarılı olanların kimisi suikastçi kimisi ise seks kölesi oldu. Az önce de bahsettiğim gibi zihin kontrolünün en önemli iki amacıdır bu ikisi.


Açığa çıkmış MK-ULTRA belgesi buyrun.

1950'lerin başından itibaren MK-ULTRA projesinde denek olarak Amerika ve Kanada vatandaşları kullanıldı. 1960'a kadar bu proje sürdü. Yayınlanmış kanıtlarda MK-ULTRA bireyin, zihinsel durumlarını işlemek, ilaç ve diğer kimyasalları kullanmak, duyusal yoksunluk yaratmak, sözel ve fiziksel olarak istismar dahil olmak üzere beyin fonksiyonlarını değiştirmek gibi birçok şeyin kullanıldığı bir projedir.

Ancak MK-ULTRA kapsamında şiddet, elektroşok, fiziksel ve ruhsal işkenceye maruz kalan denekler oldu.


Açığa çıkan bir denek.

1975 yılında MK ULTRA, Rockefeller'lar tarafından gün ışığına çıkartılmış. Araştırdığım sırada böylesine bir şeye inanmak tuhafıma geldi. Hani şöyle birşey var. Kendilerini iyilik meleği gibi gösteriyorlar  ki kendilerinin böyle bir zihin kontrol yöntemiyle bağlarının olmadığı ortaya çıksın. He amına koyim millette salak zaten hemen inanıyor. İnandılar da.

Zihin kontrole uğrayıp hayatta kalanlar özel terapist yardımı ile hayata tutunmaya çalışmış. Tutunamayanların birçoğu intihar etmiş ve bazıları ise yaptıklarını hatırlayamayacak hale gelmişlerdir. Birçoğuda işleyicilerinin elinde kalıp suikastçi, seks kölesi ve onlardan biraz daha şanslı olanlar ise ünlü birer sözde sanatçı olmuştur. Bu sözde sanatçılar ise eğlence endüstrisinde mükemmel bir kukla olmuştur. 

Bazı deneklerde dayanılmaz bir acıyla karşılaşıldığında programcılar elektroşok, işkence, kötü muamele, zihin oyunları kullanımı, gerçeklikten uzaklaştırma çabaları yoğun bir travmaya neden olmuştur.

Günümüzde Monarch Zihin Kontrolü gizlice çeşitli amaçlar için çeşitli gruplar ve kuruluşlar tarafından kullanılıyor. Bu gruplar olarak belirttiklerim ise Yeni Dünya Düzeni 'nin omurgasını oluşturan siktiğimin elit aileleridir. Az önce Rockefeller'lardan bahsetmiştim ki MK-ULTRA'yı açığa çıkardıklarını iddia etmişlerdi. Ama zihin kontrolünü en yoğun uygulayan kesim onlardır.

Monarch Zihin Kontrolü'nün isim kökü Monarch kelebeğine dayanmaktadır. Monarch kelebeği, solucan olarak ( gelişmemiş bir potansiyeli temsil eden ) yaşama başlar. Bir süre sonra güzel bir kelebeğe dönüşür ( programlama ) . 


Buyrun bahsettiğimiz o güzel kelebek.

İşin can alıcı kısmına geldik. Monarch Zihin Kontrolü'nün insanlık dışı uygulamalarını aşama aşama anlatıcam sizlere piçler. Heryerde bulabileceğiniz şeyler değil bunlar. 

Kurban, köle olarak adlandırılır. İşleyici yani programlayan ise tanrı niteliğindedir. David Guetta & Nicki Minaj - Turn Me On klibinde tam olarak bu işlenmektedir.  Bu klibin ifşasını en kısa zamanda yapıcam piçler. Reklamlar sona erdi. Devam. Programlama uygulanan kişilerin %75'i kadındır çünkü erkeğe göre acıya karşı daha hoşgörülüdür. Travma yaratarak kölelerde alter kişilik oluşturma amaçlanmıştır.

Uygulama aşamalarına geçelim.

1. Suistimal ve işkence
2.Kutu, Kafes, Tabut veya mezar ( genellikle hava almak için açılan bir delik veya oksijen tüpü ile)
3.Halat ve zincir ile bağlama ( çalgı olan bağlama değil tabiki hehe. )
4. Buzlu su altında kalma, kimyasal yanma, aşırı sıcak ve soğuk
5.Cİldin üst kısımlarında kabuklanma
6.Göz kamaştıran ışık
7.Elektroşok
8.Kan, idrar, dışkı ve et gibi vücut sıvı ve maddelerinin zorla alımı
9.Ağrılı pozisyonlarda bulunma. ( başaşağı tutma vb. )
10.Açlık , susuzluk
11.Uyku yoksunluğu
12. Sıkıştırma ( basınç uygulama, ağırlıklar arasında bırakma vb. )
13.İllüzyon, konfüzyon (sersemleme) , amnezi ( hafıza kaybı ) oluşturmak için ilaçlar veya intravenöz kullanmak
14.Korku, tiksinti için yılan, örümcek, kurtçuk gibi hayvanlar kullanma
15.Ölüme yakın deneyimler ( boğulma vb. )
16.Genellikle bıçaklarla insanlara ve hayvanlara istismar. Bazen zorla buna şahitlik ettirme
17.Kölelik zorlaması
18.Kurban hamile ise bebek kurban edilmek veya köleleştirmek için alınır
19.Ruhsal istismar, taciz , ruhlar veya cinler tarafından kontrol edilme
20.Yahudi - Hristiyan gibi dinlerin inanışlarına saygısızlık, şeytana tapınma
21.Kurbanlara Tanrı'nın kötü olduğunu ikna etme
22.Deney, işkence , fiziksel ve ruhsal istismar
23.Köleliğe zorlamak için tehdit amaçlı aile,arkadaş veya evcil hayvan kurban edilmesi
24.Olmayan gerçeklikleri kanıtlamak için sanal gerçeklik kullanımı

Bunların kullanımı ile alter kişilikler oluşuyor ve kölenin bedeninde birden fazla ruh barınabiliyor. Yaşadığı tramvalardan ötürü ve alter kişilik barındırması sebebiyle ne yaptığını bilememezlik sürekli rüyada olma durumunda kalıyorlar. Bunlardan kurtulmak için yıllarca terapistler tarafından müdahale edilmesi gerekiyorki her zaman olumlu sonuç vermesi mümkün olmuyor sonucu ise intihar veya uyuşturucu bağımlılığıyla son buluyor. Genellikle bu uygulamalardan geçen kölelerin neredeyse tamamı kısa zaman içinde uyuşturucu bağımlısı oluyor. Kölelikten kurtulanlar veya kurtulmaya çabalayanlar ise ilahi dinlere büyük ilgi gösteriyor. Örneğin MJ'nin ölmeden önce müslüman olduğu söylentisi vardı ne kadarı doğru tam olarak bilemiyorum piçler. 

İnsanlık dışı bu uygulamaların yanında Çin işkenceleri halt etmiş amına koyim. Sizlere hatırlatmalıyımki bu bahsettiğim aşamaların birçoğu kliplerde işleniyor. Örnek vermeye kalkarsam yazmakla bitiremeyeceğim kadar çok klip var. 

Kişilik bölünmesi alter kişiliğin yan sanayisi gibi oluyor ki bunları bize uyguluyorlar. Bahsettiklerimin daha basit hali bu tabiki. Bu kadar ağır travmalara yol açmıyor. Ama bilinçaltına etkisi de kısmen oluyor haliyle. Kişilik bölünmesini "İç Dünya" oluşturarak bize uyguluyorlar. Klipler, filmler ( özellikle Walt Disney ), peri masalları gibi araçları kullanarak programlama yapabiliyorlar. Bu görsel ve işitsel ögeler ile görüntüler ve semboller kullanarak programlama sürecini geliştiriyorlar. Köleleri programlamak için filmlerde ve kliplerde en çok kullanılan görüntüler çeşitli ağaçlar, Kabalistik ağacı, sonsuz döngüler, eski semboller ve harfler, örümcek ağları, aynalar, cam kırılması, maske, kaleler, labirentler, iblisler, kelebekler, saat camları, saatler ve robotlar kullanılır. Bilinçaltı ve nöro-linguistik programlama kullanılarak nüfuzun çoğunluğunu duyarsızlaştırmak amaçlanmıştır. Aynştayn panpalarım atlar şimdi " filmler, klipler ve peri masalında varda çizgi filmde yok mu amına koyim!1 " olmaz olurmu canım onları daha çok sikiyorlar. Çizgi filmler ve çocuklara yönelik olan Disney filmlerinde çocukları hipnoz ediyorlar. Pinokyo, Oz büyücüsü, Alice Harikalar diyarında,  Uyuyan güzel adındaki çizgi film görünümlü  olmasına rağmen gerilim filminden farksız şeylerdir. Nasıl mı yapıyorlar? Örneğin Oz Büyücüsü'nde gökkuşağı üzerindeyken "mutlu yer" tanımı yapılıp bilinçaltına yerleştirilir. Travmadaki köleler dayanılmaz ağrılardan kaçınılası bir yer olarak orayı görür. " Bilinçaltı bu kadar kolay mı etkileniyor amına koyim ? " diye bir soru yöneltirsen eğer, "ne sandın yarrrrram" diye cevap veririm sana üslubunu düzelt sikerim senin zihniyetini hehe. Şaka bir yana en az cildimiz kadar hassas bilinçaltımız malesef.

Sizleri sıkmadan bırakıcam piçler hemen son konumuza değiniyorum.



Monarch Programlama seviyeleri köle "fonksiyonu" tanımlamak ve onlarla ilişkili Elektroensefalografi ( EEG )  beyin dalgalarını isimlendirmektir.


Beyin dalgalarının izlenmesi.


Beta : Cinsel programlanmadır ( seks köleliği ) . Ahlaki inançları ortadan kaldırır ve engellenmeden yoksun ilkel iç güdüler ile hareket edilmesi sağlanır. Kedi baskılı giysiler  bunun en önemli göstergelerindendir. Nicki Minaj buna en belirgin örnektir. 

Alpha : Genel, düzenli uygulama olarak bilinir. Önemli ölçüde arttırılmış fiziksel güç, inanılmaz görme keskinliği ve belirgin bir şekilde bellek tutma içerir. Düşüncelerime göre elit aile üyeleri bu şekilde bir programlama altındadır.

Delta : Katil programlama olarak bilinir. Özel operasyonlar için ajanlar veya elit askerlerin yetiştirilmesi için kullanılır. Adrenalin ve kontrollü saldırganlık belirgin özelliğidir. Denekler korku yoksunudur. Kendini yok etme ve intihar talimatlarını sorunsuz yerine getirmektedirler. İzlediğiniz birçok filmde bunların örneklerine rastlamış olmanız mümkün.

Theta : Psişik programlama sayılır. Tam olarak bilgi edinemedim bunun hakkında ama elektornik cihazları psişik güçlerle kullanmayı sağladığını okudum doğruluğu hakkında bir fikrim yok. 

Bu bahsettiklerimi bizlere, mükemmel programlama teknikleri ile kitlesel medya araçlarıyla kitlesel ölçekte uyguluyorlar. Yukarıda bahsettiğim gibi  Bilinçaltı ve nöro-linguistik programlama kullanılarak nüfuzun çoğunluğunu duyarsızlaştırmak amaçlanmıştır. Amaçlarına neredeyse tamamen ulaştılar. Herşeye duyarsızız artık. Aslında hiç olağan olmayan şeyleri hiç abes kaçmıyorcasına olağanmış gibi tavır takınıyoruz. Örnek vermek gerekirse bir askerimiz şehit olduğunda buna bir tepki vermiyoruz. Bu hiç olağan birşey değil. İsteyerek verdiğim bir örnek değil ama bu konuda İsrail gibi olamıyoruz. Nefret ettiğim bir ülke ama birkaç askerinin rehin alınması sebebiyle Filistin'de binlerce masum insanı katletti. Tabiki böylesine vahşice birşey yapalım demiyorum ama en azından bir tepkimiz olsun diyorum. 

Evet canlarım bu başlığımızında sonuna geldik. Sağlıcakla kalın demeden önce hatırlatma yapmamda fayda var. Bu kadar emek verip sizler için araştırma yapıyorum bok atmayın sikerim.

Sağlıcakla kalın.

Özet : Vanessa'nın omuzlarına bak oyhş.















45 yorum:

  1. cccsenbenimkinigorseydinccc was here

    YanıtlaSil
  2. Panpa öldürdüler heralde diyodum ama iyisin iyi

    YanıtlaSil
  3. İyiydi ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Helal olsun iyi iş çıkarmışsın

    YanıtlaSil
  5. vay amına koyim be.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Helal olsun çok iyi iş çıkarmışsın

    YanıtlaSil
  8. amına koyayım.

    1.Bazen ken varya barbienin sevgilisi.Kuzenlerimin barbisini ve kenini alıyorum amuğa koyayım, işkence uyguluyorum.

    2.4 yşaındaki kuzenlerimin kafasını ellerimi koyup,''senin beynini ele geçirdim git bana su getir'' diyorum.Getiriyorlar.Banada yaptılar aynısını,ailecek illüminatiyiz lan hehe.

    Özet : Kuzenlerim benden illüminatiyi öğrendiler panpa.

    Bu arada ellerine sağlık panpa.

    YanıtlaSil
  9. senin amına koyim mükkemmel araştırmıssın eline sağlık

    YanıtlaSil
  10. lan burayı ilk defa gördüm ama güzelmiş piçcim.

    YanıtlaSil
  11. Çok iyi araştırmışsın ama daha az argo olursan önün açık belki senle iletişime geçeriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam, biz buna argo değil de incicilik diyoruz (incil esprisi yapmayın rica edicem)

      not:argo olmak ne amk..

      Sil
  12. arkadaş, sen de NLP-Monarch tekniklerini kullanmıyorsun değil hani... iki de bir de sövmeler falan... pek tekin değilsin gibi...

    YanıtlaSil
  13. ha bi de araştırmlaranın kaynaklarını da yayınlasan fena olmaz...

    YanıtlaSil
  14. Selam admin ya benim merak ettiim konu ünlüler bu kadar işkence altında nasıl böle mutlu gözüküyorlar ben oldam deliririm va yani canlarıda acıyor ayrıca 3 harfli falan oralara hiç deyinmiyorum bile bi konuda bu işkencelere ayrıcalıklı uzun bi yazı yazarmsın ??

    YanıtlaSil
  15. ulan okuyanlara niye küfrediyon

    YanıtlaSil
  16. güzelmiş ama benim bu konu hakkında daha çok bilgim var çünki ben bir masonum ben bir kaçtanesinden geçtim canınız yanmıyo sadece gerçekleri gösteriyolar ve sizin dininize saygı duyuyolar ama zamanla bırakasım geliyo dini ben arapca biliyorum ve kurandaki şeyleri çevirmemi istiyolar bana bu yazıyı onlarsız yazıyorum beyinile ilgili şey sanırım beyninizin içine O ameliyat ta bişi yerleştiriyolar galiba belki birazdan kapıda olurlar daha çok şey yazmak isterdim ama zamanla çünki birazdan kapıda olurlar herşeyi size anlatmak isterdim ama başka bir ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hay ben senin amk.

      Sil
    2. Dur la girmedennbi şey söylicem!! : yiyişek mi?

      Sil
    3. siktir lan. salak ergen

      Sil
  17. doğru yazmışsın piç "MK-ULTRA" geçenlerde National Georaphic'te çıktı bir kadın kurtulmuş fakat delirmiş
    15 yıl öncesini hatırlamıyor belgeleri falan var nazi kamplarından bahsettiler bu olayın Nazi değil CIA tarafından uygulandığını altını çizerek hatta çığlık atarak söylediler bu testlere girenlerden duygu bekleyen zihniyetin beynini sikim diyorum.

    YanıtlaSil
  18. bizi böyle bir konuda bilgilendirdiğin için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  19. kaynaklarini yazarsan daha makbul olur.bide usluptan okuyucuya küfrü cikartsan

    YanıtlaSil
  20. birkaç sorum var;
    -eğer kral (MJ)çıkmayı başardıysa kontrollerinde bir boşluk var değilmi?
    -bi de benim gerizekalı arkadaşım illüminatiye girip ünlü olmak istiyo nasıl vazgeçiririm?
    lütfen cevapla :c

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. soruyu yazara sormuşsun ama yine de bişeyler demek isterim
      MJ çıktı çünkü senin de dediğin gibi kral, beyni gerçekten sağlam bi adamdı toprağı bol olsun
      o gerizekalıya söyle gerçekler kliplerde değil yaşamda,o ünlülerin hayatı sıkıntı dolu ve dünyevi şeylerle arınmaya çalışıyorlar zaten en sikimtrak olanı bu dünyevi şeylere bulaşmak, en kolayından uyuşturucuyu ele alalım önce az alırsın sana yeter sonra yetmemeye başlar arttırırsın arttırırsın ve R.I.P bilmem anlatabildim mi ??

      not:ben de bi zamanlar o ünlülere özenmedim değil amınakoyim

      Sil
  21. beyonce ile ilgili bişeyler yaz lütfen ben beyhive'im

    YanıtlaSil
  22. Abi SpaNk benim bebelikken caunter nickimdi :D çeşitli online oyunlarda da kullanmıştım büyüdük şimdi ama görüpte kullanan olcağını hiç düşünmezdim aynı çunku a harfi hariç harflerin büyüklüğü vs. vay a koyayım telif hakkı benim ananı sikerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hacı adam sponk yazmış sen spank demişsin,ayrıca da counter yerine caunter yazmışsın.. hayırdır O şimdi asker mi ??
      (kendimden tiksindim mk)

      Sil
  23. Way cok basarili dewami gelsin lutfen super arastirmssin:)

    YanıtlaSil
  24. kanka yaşoyonmu

    YanıtlaSil
  25. panpa klavyene sağlık bi ricam olcak..daha 2 gün evvel bi video izlemiştim..bi wwe süperstarının alter egosu hakkında onu bi yorumlasan yani alter egoyu..şimdiden taşşağına sağlık

    not:sana video linkini göndermek isterdim ama gizli pencere de takılıyor malum pornolar ifşa olmasın dimi ama..

    YanıtlaSil
  26. Bu ne arkadaş piyasadaki insanların çakması herhangi bir kaynak göndermekten aciz bir yazar..Yazık.

    YanıtlaSil
  27. İLLUMİNATİNİN DE SONU GELECEK

    YanıtlaSil
  28. AŞAĞILIK YAHUDİ VE UŞAKLARI !!!MEHDİ (AS)GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ...............

    YanıtlaSil
  29. kendim bu konuda araştırma yaptım projemde kullanmak için ve senden de kopya çektim. eline sağlık

    YanıtlaSil
  30. Bu eziyetlere neden ve nasıl dayanıyorlar? Ünlü olacaklar mı onlara gidiyor bunlar mı buluyor onları ve bu işlemler nerde gerçekleştiriliyor, sonuçta stüdyo gibi bir yer bir şirkette çalışmaları gerek eziyet nerde çektiriyorlar..

    YanıtlaSil
  31. Güzel yazı ama sikkoya aynı tadı vermiyor onun küfürleri daha orjinal yetmez ama evet :)

    YanıtlaSil
  32. Ruhsal istismar nasıl oluyor yahu

    YanıtlaSil
  33. Keşke bu kadar araştırmanın bilinçlenmenin üstüne bu kadar küfretmesen...

    YanıtlaSil
  34. her seyin arkasından piç diyosun bukadar seyi yapmıssın hos güzelde demediğini bırakadın

    YanıtlaSil
  35. Küfürsüz konuşsan daha iyi olurdu be kardeşim.. Şöyle güzel konuyu çok ciddiyetsiz vermişsin.

    YanıtlaSil
  36. Ya ben bu çocukla tanışmak istiyorum piçe ulaşamadım bir turlu adini veya hesaplarını bilen biri bana ulaşsin instagram: @lord_lagertha

    YanıtlaSil